
- Yield: 4
- Cook Time: 20 minutes
Pasta med flødeost, bacon og ærter
Ingredients
- Spaghetti - 300 g
- Ærter - 150 g
- Bacon - 1 pakke i skiver (skåret i mindre stykker)
- Løg - 1, hakket
- Flødeost naturel - 1 pakke
- Mælk - 1 dl
- Salt
- Peber
Instructions
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken – de sidste par minutter af kogetiden tilsættes ærterne.
- Imens pastaen koges laves saucen. Svits bacon på panden til det er lysebrunt – afgives der meget fedt under steningen, så hæld lidt af det væk. Tilsæt løget og sauter det i baconfedtet et par minutter.
- Kom friskost på panden, lad det smelte og rør det sammen med bacon og løg til en cremet sauce. Er saucen for tyk, så spæd den op med lidt mælk eller vand fra pastaen. Lad herefter saucen simre et par minutter, så den tykner let igen.
- Smag til med peber og måske lidt salt – dog er både bacon og ost ret saltet i forvejen.
- Hæld vandet fra pastaen og hæld derefter saucen over spaghetti og ærter i den varme gryde. Vend godt rundt, så sauce, bacon og ærter fordeles.
- Server evt. med friskhakkede krydderurter og godt brød.
Note:
Bliver der rester, så er det superlækkert til dagen efter. Opvarmes i mikrobølgeovn.
kilde: madenimitliv.dk