Cauliflower Fried Rice

Cauliflower Fried Rice

By 20 July 2016

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  1. Fjern det mindsterte af blomkålen og skær resten af store stykker. Kom dem i en food processor og hak dem i små stykker.
  2. I en pande over mellem-høj varme, varmes sesame oilen. Tilføj løg og gulerødder og steg møre, ca 5 minuter. Tilføj fint hakket hvidløg, og steg videre i 1 minut. Tilføj det hakkede blomkål og steg i 5 minutter til. Kom 1 spsk af soya sauce over grøntsagerne og rør godt rundt, tilføj over veggies and stir until combined. Tilføj de kogte ærter. Smag til med salt og peber og steg videre i 2 minutter.
  3. Arrengere blomkålsblandingen på den ene halvdel af panden, og kom de let sammenpiskede æg på den anden halvdel af panden hvis de stegs til rørær. Rør æggene sammen med blomkålsblandingen. Tilføj den sidste 1 spsk soya sauce og steg videre i 1 minut.
  4. Kom retten i 2 skåle og pynt med forårsløg, server med det samme.
Print

kilde: delish.com

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...