Koldhævede grovboller med havreklid

Koldhævede grovboller med havreklid

By 20 July 2016

Grovboller med masser af fibre fra spelt og havreklid. Koldhævningen giver en god, lidt sejere struktur, en bedre holdbarhed og en skøn smag. Bemærk, at de skal hæve natten over - men det giver også en bedre skorpe.

  • Prep Time : 10-420 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 24
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Kom gær, vand, honning, olie og salt i røremaskin-skålen. Opløs gæren og tilsæt havreklid og fuldkornsspeltmel. Rør godt.
  2. Tilsæt hvedemel og rør til dejen har er en jævn og fast konsistens.
  3. Form bollerne og sæt dem tildækket på en bageplade i køleskabet natten over.
  4. De koldhævede grovboller bages ved 200 grader i 14-15 minutter.
Print

kilde: webopskrifter.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...