Koldhævede grahams boller

- Prep Time : 10+420 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 12
Instructions
Om aftenen:
- Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt grahamsmel og ruggryn. Rør rundt med en grydeske, tilsæt 3 dl hvedemel og salt.
- Rør og mærk efter om dejen kan klare 1 dl hvedemel mere. Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende.
- Dæk skålen med vitawrap eller en overskåret frostpose og et rent viskestykke og sæt skålen i køleskabet.
Om morgen:
- Tænd ovnen for max varme varmluft.
- Tag dejen op med en spiseske og sæt 12 boller på en bageplade med bagepapir, pensl med vand. Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader i 15 minutter.
Note:
Ruggryn kan evt. erstattes med havregryn, nødder, korn eller frø.
kilde: www.valdemarsro.dk