Pocheret kyllinge nuddelsuppe

Pocheret kyllinge nuddelsuppe

By 24 March 2016

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Kom alle ingredienser til Stock' i en gryde (der skal være plads god nok plads til at kyllingekrysterne kan lille ved viden af hinanden). Bring i kog og smag til.
  2. Kom kyllingestykkerne i gryden og bring suppen tilbage i kog. Fjern gryden fra varmen læg låg på og lad det stå i 20-25 minutter indtil kyllingen er kogt færdig.
  3. Når kyllingen er pocheret, fjernes den fra suppen og skæres i 0,5 cm tykke skiver.
  4. Kog nudlerne i henhold til pakkens instruktioner.
  5. Skær bok choy bladene fra stilken, og skær stilken i 1cm bede stykker.
  6. Bring suppen (uden kyllingen) tilbage i kog, tilføj bok choy stilkene og kog for 30 sekunder. Tag gryden af varmen og kom bok choy bladene og bønnespirerne i.
  7. Placer de kogte nudler i en suppetalerken, læg bok choy blade oven på derefter kyllinge stykkerne og øs supper over med en suppeske. Pynt eventuelt med forårløg.

 

Noter:

Der kan max koges 2 kyllinge bryster af 300gr stykket i den angivne mængde suppe.

Man kan vælge at koge nudlerne i suppen, men der bør man tilføje 1 dl ekstra vand eller stock, da nudlerne opsuger noget af vandet. En konsekvens er dog at suppen bliver en smule mere uklar, grundet stivelsen i nudlerne

200gr kyllingebryst tager ca 20 minutter at koge, mens 300gr tager ca 25 minutter. Vær ikke bekymret for at lade kylligen ligge yderligere tid, da suppen ikke er varm nok til at overkoge kyllingen.

 

Print

kilde: www.recipetineats.com

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...