Cacio e Pepe (ost og peber)

Cacio e Pepe (ost og peber)

By 6 July 2016

Ingredients

Instructions

  1. Bring 3 L vand i kog i en 5 L gryde, tilføj salt.
  2. Kom pasta i vandet og kog det til ca 2 minutter før anvisningen på pakken. Kom 1,75 dl cup af kogevandet i en kande og væld resten fra.
  3. Smelt 2 spsk smør i en stor pande og mellem varme. Tilføj peber og steg i ca 1 minut
  4. Tilføj 1,25 dl af kogevandet til panden og bring det til simre punktet. Tilføj pastaen og de resterende smør. Reducer varmen til lav og tilføj Parmasan ost og rør rundt med en stegetang indtil osten er smeltet.
  5. Tag panden af varmen, og tilføj Pecorine osten, og rør rundt med en stagetang indtil osten er smeltet og saucen er tyknet og pastaen al delte (tilføj mere vand hvis pastaen virker tør)
Print

kilde: www.bonappetit.com

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *