Kylling bryst med paprika appelsin topping

Kylling bryst med paprika appelsin topping

By 24 March 2016

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 35 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  1. Forvarm ovnen til 180 grader (160 grader varmluft)
  2. Varm spinaten på en pande over mellem til lav varme med en smule rapsolie til spinaten "visner". Lad spinaten køle af
  3. Skær en rille i siden af hvert kyllingebryst så der er plads til fyldet.
  4. Bland den afkølede spinat med feta ost (i krummer), og krydr med salt og peber.
  5. Kom spinat fyldet i kyllingebrysterne. (man kan evt lukke rilen i kyllingebrysterne med en frisk rosemarin stilk).
  6. Bland alle ingredienserne til topping sammen i en skål og krydr med salt og peber.
  7. Kom kyllingbrysterne i et ovnfast fad og drys en smule rapsolie over. Bag kyllingebrysterne i ovnen i 20 minutter.
  8. Kom toppen på kyllingebrysterne, hæld en smule yderligere rapsolie over  og kom dem tilbage i ovnen 15 minutter yderligere, til de er gennemstegt.

Aranger eventuelt kyllingebrysterne på en serveringsfad over på nogle friske spinatplade og lidt rosemarin. Hæld stegesaften fra det ovnfaste fad over og server med det samme.

 

Print

kilde: Catherine Fulvio – The Weekend Chef: Easy food for Lazy Days

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...