Italiensk bønne suppe (Zuppa Di Fagioli)

Italiensk bønne suppe (Zuppa Di Fagioli)

By 6 February 2016

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  1. Læg de tørrede bønner i blød i seperate skåle med rigeligt vand natten over.
  2. Hæld vandet fra bønnerne. Kom Borlotte bønnerne i en står gryde med frisk vand og bring i kog. Når bønnerne har kogt i 15 minutter tilsættes Cannellini bønnerne - lad det kode videre i yderilgere 1 time, indtil bønnerne er bløde. Hæld vander fra og sær bønnerne til side.
  3. Varm oliven olien i en stor suppegryde, tilføj bacon og sautér ved mellem varme i et par minuter. Tilføj gulerødder, seleri og porre og sautér videre i 5-6 minutter.
  4. Tilføj hvidløg, laurbærblade, oregano, kyllingeboullion og de kogte bønner og lad det simre i ca 30 minuter.
  5. Rør tomat-terningerne i suppen og lad den simre videre i 5 minutter. Smag til med salt og peber og pynt evt med et par oregano stilke.
Print

kilde: Catherine Fulvio – Eat Like an Italian

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...