Shakshuka med feta

Shakshuka med feta

By 22 March 2015

Shakshuka spises som morgenmad i Israel og serveres med pita eller challah. Retten vil også passe perfekt til brunch eller frokost.

Shakshuka stammer oprindelig fra Nord Afrika - sandsynligvis Tunesien.

Retten her viger dog fra den traditionelle, da der er tilføjet græsk feta ost.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 2-3

Ingredients

Instructions

  1. Varm olie i en pande ved lav-middel varme. Tilføj løg og peberfrugt og lad den simre i ca 20 minutter, rør af og til. Tilføj hvidløg og kog videre i 1-2 min. til det er blødgjort. Tilføj kommen, paprika og cayenne og lad det koeg videre i 1 minut. Rør i tomat og smag til med salt og peber, lad det simre i ca 10 min.
  2. I mens tændes ovnen på 190 grader
  3. Rør Feta ost i og slå æggene ud i panden, som derefter sættes i ovnen i 7-10 min, til æggene akkurat er bagt.
  4. Drys med korinader og server med hot sauce.
Print

kilde: cooking.nytimes.com

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...