Bagt havregrød med æbler, kanel og dadler
Kan evt serveres med rosiner, gojibær og mandelsmør
tips: æble er erstattes med pærre eller banan, eller man kan tilføje bær sammen med æblene.
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 2
Ingredients
- Havregryn - 120 g
- Mandelmælk - 225 ml
- Æble - 1 stk, helst røde
- Dadler - 4
- Kanel - 1 tsk
- Honning (flydende) - 1 spsk
- Mandelsmør - 1 spsk
Instructions
- Bland havregryn og mandelmælk i en skål og lad det trække i 10 min.
- Tænd i mellemtiden ovnen på 220 grader (180 grader varmluft)
- Skrald æblet og riv det på en groft rivejern
- Halvér dadlerne og fjern stenen, og skær derefter dadlerne i 8 stykker per dadel.
- Når havregrynene har trukket i 10 min røres æble, dadler, kanel, honning of mandelsmør i
- Bages i ovnen i 15-20 min, til al væsken er forsvundet og grøden begynder at skifte lidt farve.
kilde: Deliciously Ella