Mandel, Hindbær og Kokos Muffins

- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 12
- Allergens : Æg
Ingredients
- Mandler - 4,75 dl (2 us cups)
- Kokosmel - 1,2 dl (½ us cup)
- Bagepulver - 1 tsk (hvis der vælges gluten fri bagepulver er opskrifter gluten fri)
- Kokos sukker - 1,2 dl (½ us cup)
- Æg - 4
- Vanilje ekstrakt - 1 tsk
- Palmin - 1,2 dl smeltet (½ us cup) - extra virgin conot oil
- Hindbær, frosne - 1,2 dl (½ us cup) - brug så mange som du ønsker
Instructions
- Forvarm ovnen til 170 grader
- læg muffin parpirforme i en muffin-bageplade
- Blend mandlerne i en food processor indtil de er fint malet (der bliver idt at tykke i hvis det ikke blendes helt til mel).
- I en stor skål blandes mandler, kokos sukker, kokos mel og bagepulver
- I en mindre skål piskes æg, smeltet kokos olie (palmin) og vanijle
- Kom æg blandingen i skålen med mandel-blandingen og bland godt
- Hæld dejen i muffin formene og pres hindbær ned i dejen (gerne med toppen op)
- Bag i ca 20 minutter eller til toppen er gylden.
kilde: Organic Sisters on Foodmatters.tv