Paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser
- Prep Time : 30 minutes
- Cook Time : 40 minutes
- Yield : 4
- Allergens : Mælk
Ingredients
- Svinemørbrad - 1, afpudset
- Bacon - 1 pakke
- Wienerpølser - ½ pakke
- Rød peberfrugt - ½
- Flåede tomater - 1 dåse
- Champignon - 1 bakke (eller 2 glas med væde)
- Løg - 2 løg, skåret i tern
- Gulerødder - 3, skåret i tern
- Paprika - 2 spsk
- Salt
- Peber
- Mælk - 2 dl
- Fløde - 2 dl
- Flødeost - ½ bakke (kan undlades)
Instructions
- Klip bacon i tern og svits sammen med løg, paprika og gulerodstern i en gryde. Tilsæt flåede tomater, champignon (incl. væde) til løg/baconbladingen.
- Afpuds imens mørbraden og skær i passende styker - steg for sig på en pande. Krydr godt på begge sider. Læg mørbraden ned i gryden efter stegningen.
- Svits pølser og peberfrugt på panden og tilsæt pølseblandingen til paprikagryden. Kog panden af bagefter med mælken. Tilsæt nu også mælkeblandingen til gryden.
- Tilsæt fløde og evt. flødeost.
- Retten jævnes og smages til med salt og peber og simrer færdig 15-20 minutter.
Serveres med ris, kartoffelmos eller pasta.
tip: til flødeost kan benyttes eks. natural, pikant, hvidløg, osv.
kilde: nogetiovnen.dk (modifiseret en smule)