Banan muffins med chokolade

- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 12 stk
Ingredients
- Hvedemel - 280 g
- Bagepulver - 1 tsk
- Natron - 1 tsk
- Salt - 1/4 tsk
- Bananer - 240-290 g (ca 3 stk), meget modne
- Sukker - 85-110 g
- Æg - 1 stk, rørs sammen med med kaffel
- Mælk - 90 ml (kan erstattes med vand)
- Vegetabilsk olie - 90 ml
- Mørk chokolade - 60-85 g, hakket i mindre tern
Instructions
- Forvarm ovnen til 190-200 grader
- I en stor skål sigtes mel, bagepulver, natron og salt sammen, hvorefter den hakkede chokolade røres i.
- I en mindre skål moses bananerne med en gaffel. Rør i sukker, æg, mælk og olie.
- Hæld banan massen i melet og rør godt sammen med en ske, til der er ingen klumper.
- Fyld dejen i 12 muffins forme, og bag i ovnen i ca 20 min, til toppen er let brunet og springer let tilbage når den trykkes på den.
Tips - prøv med havre:
Reduser melet til 225 g, og tilføj 60 g havre samt 1-2 spsk ekstra væske.
kilde: Muffins, Fast and Fantastic