Chokolade Madeleines med oliven olie

Chokolade Madeleines med oliven olie

By 27 April 2014

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 24

Ingredients

Instructions

  1. Placer risten i den øverste del af ovnen og en anden (risk eller bageplade) midt i ovnen, og varm ovnen til 190 grader. Smør 2 Madeleine-forme med oliven olie, og drys med mel (hæld overskydende mel fra formene). Set formene til side.
  2. I en mellem størrelse skål, sigtes mel, kakoa, bagepulver og salt.
  3. I en stor skål piskes æggene sammed med en elektrisk håndmikser på mellem hastighed i ca 1 minut. Forøg hastigheder til mellem-høj og tilføj sukker og rør til hvidt og skummende  (ca 3 minutter). Tilføj vanilje og mix godt sammen.
  4. Med en gummi-dejskraber vendes melblandingen forsigtigt i, hvorefter olien foldes i til sidst.
  5. Hæld dejen på en sprøjtepose, og fyld derefter Madeleine formene 3/4 op.
  6. Stild formene i ovnen så øverste og nederste form ikke står direkte over hinanden. Efter den halve bagetid, skal formene plads. Madeleine bage i ovnen i 10-12 min, indtil kanten lige begynder at få farve.
  7. Tag øjeblikkeligt madeleines ud af formen og læg dem på en bagerist. Drys med havsalt.
  8. Serveres varme eller kolde (kan opbevares i en tæt lukket dåse eller fryses i en lufttæt pose i op til 2 måneder).
Print

kilde: We Love Madeleines

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...