Tagliatelle Primavera

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 10 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Oliven olie - 8 spsk
- Rødløg - 2 stk, skåret i tynde skiver
- Gul peberfrugt - 2 stk, skåret i 1 cm tern
- Rød peberfrugt - 1 stk, skåret i 1 cm tern
- Squash - 1 stk, skåret i 1 cm tern
- Chilli flager - ½ tsk
- Timian - 1 spsk, frisk hakket
- Tagliatelle - 400 g
- Salt
Instructions
- Varm olien i en stor stegepande ved medium varme og steg løg, peberfrugter, sqaush, chilli og timian i 8 minutter. Rør af og til ned en træske. Smag med salt og peber, og sæt derefter til side.
- Mens grønsagerne stegs, koges pasta i en stor gryde i saltet saltet til de er al dente. Sigt vandet fra og hæld pasta tilbage i gryden.
- Hæld grønsagsblandingen over og samt igennem ved lav varme i 30 sekunder, men alt blandes godt sammen.
- Serveres med det samme, i 4 portionsanretninger.
kilde: Gino D’Acampo – Gino’s Pasta