Stegte ris med grønsager

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Solsikkerolie - 2 spsk
- Forårsløg - 6 stk, skåret i 2,5cm stykker
- Hvidløg - 2 fed, hakkede
- Ingerfær - 1 tsk fint revet
- Rød peber - 1, skåret i små tern
- Gulerødder - 1, skåret i små tern
- Ærter - 300g
- Ris - 500 g (allerede kogt, evt. rest fra dagen før)
- Soy sauce - 1 spsk
- Sweet Chilli sause - 1 spsk
- Til servering:
- Koriander - fint hakket
- Mint - fint hakket
Instructions
- Varm olie i en wok, og tilføj forårsløg, hvidløg og ingerfær, steges i 4-5 min. Tilføj Rød peber, gulerod og ærter. Steg videre for høj varme i 3-4 min.
- Rør i ris, soy sauce og sweet chilli sauce og steg videre i 3-4 min, eller indtil risene er gennemvarme.
- Fjern fra varmen og server straks, pyntet med de hakkede urter.
kilde: Quick Cook Vegetarian