The Best Macaroni and Cheese Recipe Ever

- Prep Time : 25 minutes
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Macaroni - 4 dl
- Smør - 3 spsk
- Mel - 0,6 dl
- Salt - ½ tsk
- Sennep - ½ tsk
- Sort Peber - 1/4 tsk
- Smoked Paprika - 1/8 tsk
- Let Mælk - 6 dl
- Cheddar - 7 dl, revet (medium styrke)
Instructions
- Kog pasta al dente, efter anvisning på pakken. Skøl dem med koldt vand og lad vandet løbe fra i en si. Læg dem tilbage i gryden og stil den til side (hvis der går lang tid før de skal benyttes tilføjes lidt smeltet smør, for at de ikke skal klister for meget).
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Smelt smøret ved mellem varme.
- Tilføj mel, salt, sennep, peber og smoked paprika. Rør konstant over mellem varme i ca 3 minutter.
- Rør mælken i, lidt af gangen.
- Rør konstant i gryden i ca 10 minutter til saucen er tyknet.
- Fjern gryden fra varmen og rør i 5 dl ost, rør indtil osten er smeltet.
- Rør macaroni i ostesaucen.
- Hæld halvdelen af nudlerne i et ovnfast fad og drys 1 dl ost over
- Hæld den resterende del af nudlerne over, og afslut med den sidste 1 dl ost på toppen.
- Bages i ovnen i 25-30 min, indtil den bliver en smule tør og ganske svag brun på toppen.
kilde: www.kitchentreaty.com/