Krydret majs rösti
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 15 minutes
Ingredients
- Olivenolie - 1 spsk
- Løg - 1, skårt i tern
- Hvidløg - 2 fed, fint hakket
- Schotch bonnet chilli - 0,25 stk, fint hakket (bør håndteres med hansker)
- Cayenne peber - 1 tsk
- Kartofler - 200 g, groft revet
- Gulerødder - 200 g, groft revet
- Majs - 500 g
- Rød peberfrugt - 1 stk
- Kokosmælk - 2 dl
Instructions
- Varm olien og svits løg og hvidløg i ca 1-2 minutter ved mellem varme
- Tilføj kartofler, gulerødder, majs, peperfrugt og kokosmælk, og lad det hele stege videre i ca 10 min ved høj varme til væsken er fordampet og grøntsagerne er møre.
- Pyntes med lidt hakket koriander
Serveres til et groft brød og spejlæg.