Jamaikansk majs suppe

- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 30 minutes
Ingredients
- Olivenolie - 1 spsk
- Løg - 1, skåret i små tern
- Hvidløg - 3-4 fed, fint hakket
- Cayenne peber - 1 tsk
- Røde linser - 200 g
- Grønsagsbouillon - 1 L
- Kokosmælk - 400 ml
- Scotch bonnet chilli - 1 (hek chilli, skal ikke hakkes)
- Timian - 1 spsk
- Kartofter - 200 g, skåret i 1cm tern
- Gulerødder - 200 g, skåret i 1cm tern
- Majs - 400 g, frisk, frosen eller fra dåse
- Rød peper - 2, skåret i 1cm tern
- Salt
- Peber
- Koriander - fint hakket, til pynt
Instructions
- Varm olien i en stor suppegryde, og steg løg og hvidløg i 2-3 min. ved svag varme.
- Hæv temporateren og tilføj cayenne peber, linser, bouillon, kokosmælk, den hele chilli, kartofler og gulerøder. Lad det småkoge i 15 min.
- Smag til med salt og peber, og tilføj rød peber og majs. Lad det koge i ca 3 min.
- Fjern chilli'en og pynt med fint hakket koriander.
kilde: Quick Cook Vegetarian