Hvidkålssuppe med bønner

Hvidkålssuppe med bønner

By 7 January 2014

  • Prep Time : 1h 10 min
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 6-8

Ingredients

Instructions

  1. Bønnerne sættes i blød i 2 liter vand natten over.
  2. Baconstykket skæres i tern. Sværen skæres fra. Baconternene steges i olie ved svag varme i en stor suppegryde (6L).
  3. Løg og gulerødder skæres i tern. Selleri og porrer skæres i skiver. Alle grønsagerne kommes i gryden sammen med hvidløg og timian, og det hele brunes lidt.
  4. Bønnerne samt udblødningsvandet, de sidste 2 liter vand og chilipeberfrugterne tilsættes. Suppen koger under låg i 1 1/2 time.
  5. Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Hvidkålens stok fjernes, og hvidkålen snittes i strimler.
  6. Kartofler, hvidkål og flåede tomater kommes i gryden, og suppen koger i endnu 30 minutter under låg ved svag varme.
  7. Suppen smages til med salt og peber. Suppen serveres med ostegratineret brød eller grovflutes.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...