Kyllingesuppe med ris

Kyllingesuppe med ris

By 11 January 2014

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 25 minutes
  • Yield : 3-4

Ingredients

Instructions

  1. Hæld vand, ris og boulloin terning i en stor gryde, og brig i kog ved mellem varme.
  2. Tilføj kylling og reduser til lav varme, lad den koge indtil kyllingen er gennemkogt, ca 10-12 min.
  3. Tog kyllingestykkerne op af suppen og sæt dem til afkøling.
  4. Kom gullerod, seleri, ærter hvidløg og timian i suppen. Hæv varmen til medium og kog suppen til grønsagerne og risen er møre , ca 10 min.
  5. Smag suppen til med salt og peber. Samg evt. til med lidt saft af citron.
  6. Riv kyllingen i mindrestykker med 2 gafler, og kom kyllingen tilbage i suppen. Kog i ca 5 minutter, til kyllingen er gennemvarm.

 

Tips:

Suppen kan holde sig 4 dage i køleskab. Suppen kan ligeledes fryses ned i portionsstørrelser i op til 4 måneder.

Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...