Spaghetti gratin

Spaghetti gratin

By 5 January 2014

Tips: Skinke kan erstattes af pølse eller andre kødrester.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 2
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

  1. Kog spaghetti og lad den dryppe godt af.
  2. Skær Skinke og løg i tern. Svits i margarine.
  3. Bland Skinke, løg og spaghetti i en skål.
  4. Smør et indfast med med lidt margarine eller olie, og hæld halvdelen af spaghetti blandingen i fadet.
  5. Skær peberfrugter i tegn. Fordelen halvdelen af peberfrugterne over på spaghetti.
  6. Fordel den resterende spaghetti blanding over på og derefter de sidste peberfrugter.
  7. Rør Æg, Mælk og Ost sammen, sag til med salt og peber. Hæld blandingen over spaghetti'en.
  8. Bages i ovnen i 30 minutter ved 225 grader.
Print

 

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...