Kastanjebrød

Kastanjebrød

By 5 January 2014

Ingredients

Instructions

Dag 1.

  1. Bland gær, salt og olie og vandet.
  2. Tilsæt halvdelen af spelmelet og bland godt.
  3. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen, mens du ælter brødet. Ælt yderligere i 5 minutter efter du har tilsat alt melet.
  4. Hæl dejen i 2 olierede forme og sæt dejen i køleskabet, hvor det hviler til dagen efter.

Dag 2:

  1. Tag brødene ud ca. 30 min før de skal bages. Sæt ovnen på 225 grader og bag brødene i 30 min, hvorefter du skruer ned til 200 grader. Bag yderligere i 20 – 25 min.
  2. Tag brødene ud af formen og lade det køle af på en rist.
Print

kilde: www.altfordamerne.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...