Risengrød i ovn

Risengrød i ovn

By 2 January 2014

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Forvarm ovnen til 120 grader.
  2. Hæld ris og vand i gryden og kog det i 2 minutter
  3. Tilsæt mælken og giv det et hurtigt opkog
  4. Læg låget på gryden og sæt den i ovnen.
  5. Grøden skal omrøres hver 20-30 minut for at løsne grødrisen fra bunden.
  6. Risengrøden er færdig efter ca. 2 timer i ovnen.
  7. Serveres med kanelsukker og en smørklat.

 

Note: Risengrød i ovn bliver mere udkogt og klæg, så den egner sig ikke til Ris a la mande

Print

kilde: http://www.risengroed-opskrift.dk/

 

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...