Chili med kylling

Chili med kylling

By 12 October 2013

Ingredients

Instructions

  1. Varm olien i en mellemstor suppegryde over mellem-høj varme . Tilføj kyllingen til den varme olie og krydr med salt og peber. Steg i 2-3 minutter, rør jægnligt.
  2. Tilføj de hakkede løg, hvidløg, jalapeño, stødt spidskommen og stødt koriander og steg videre i 3-4 minutter, under konstant omrøring.
  3. Tilføj salsa og kyllingebouillon og bring chili'en i kog. Tilføj halvdelen af bønnerne.
  4. Med en gaffel moses den anden halvdel af bønnerne og tilføres derefter til chili'en, dette vil hjælpe retten jævne en smule. Lad chili'en simre i 10 minutter.
  5. Fjern chili'en fra pladen og tilføj den hakkede persille og koriander samt lime juicen

Kan serveres med revet ost på toppen og med majschips som tilbehør.

Print

kilde: Rachael Ray – 30 Minute Get Real Meals

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...