Chili med kylling

Ingredients
- Vegetabilsk olie - 2 spsk
- Kyllingebryst filé - 170 g, skåret i tern
- Salt
- Peber
- Løg - 1 mellem-stor, frinthakket
- Hvidløg - 5 fed, finthakket
- Jalapeño chili - 1, uden frå og hakket
- Spidskommen - 2 spsk, stødt
- Koriander - 1 spsk, stødt
- Tomatillo Salsa - 2,35 dl (1 US Cup) - grøn salsa mild eller hot
- Kyllingebouillon - 9,5 dl (4 US Cup)
- Cannellini bønner - 1 dåse (425g) - eller Great Nothern bønner
- Fladbladet-persille - 1 håndfuld, frist - grovhakket
- Koriander - 1 håndfuld, frist - grovhakket
- Lime - 1, juices
Instructions
- Varm olien i en mellemstor suppegryde over mellem-høj varme . Tilføj kyllingen til den varme olie og krydr med salt og peber. Steg i 2-3 minutter, rør jægnligt.
- Tilføj de hakkede løg, hvidløg, jalapeño, stødt spidskommen og stødt koriander og steg videre i 3-4 minutter, under konstant omrøring.
- Tilføj salsa og kyllingebouillon og bring chili'en i kog. Tilføj halvdelen af bønnerne.
- Med en gaffel moses den anden halvdel af bønnerne og tilføres derefter til chili'en, dette vil hjælpe retten jævne en smule. Lad chili'en simre i 10 minutter.
- Fjern chili'en fra pladen og tilføj den hakkede persille og koriander samt lime juicen
Kan serveres med revet ost på toppen og med majschips som tilbehør.
kilde: Rachael Ray – 30 Minute Get Real Meals