Kylling i Karry
- Allergens : Mælk
Ingredients
- Kylling filé - 1 kg, ståret i tern
- Løg - 2, finthakket
- Gulerødder - 2 store, fint hakket
- Ananas - 1 dåse i tern
- Kyllinge buillon - 2 terninger
- Fløde - 1/4 L
- Karry - 5-6 spsk
- Smør - 50 g
- Tilbehør
- Ris
Instructions
- Opvarm en gryde/stor pande, brænd karryen af (hæld karryen i en tør gryde og hold den i bævægelse så den ikke brænder på) dette tager ca. 1-2 min.
- Steg nu kyllingen sammen med karryen og smøret, og tilsæt derefter løg og gulerødder som du sauterer sammen med i 2-3 minutter.
- Tilsæt nu ca 3-4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket, opløs buillon heri, tilsæt ananas (Med saften fra dåsen) og lad dette småsimre i 5-8 min.
- Tilsæt fløde og lav en hurtig meljævning hvis saucen skal være lidt tykkere.
kilde: www.maduniverset.dk