Øl brød

Øl brød

By 14 September 2013

  • Prep Time : 3h 20 min
  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 1 lille brød

Ingredients

Instructions

  1. Opløs gær i øllet, og tilsæt de restenrende ingredienser. Æld dejen i ca 10 minuter.
  2. Læg dejen i en skål dækket med et viskestykke og lad den hæve i 1-2 timer, indtil den er fordoblet i størrelse.
  3. Hæld dejen ud på en u-melet bordplade og med melede hænder form dejen til en bold eller pølse (afhænging af den ønskede form), og ligger derefter dejen i en forberedt hævekurv eller brødform. Tildæg dejen med et viskestykke.
  4. Lad dejen hæve i 45 minuter.
  5. Forvarm ovnen til 200 grader.
  6. Hvis en hævekurv benyttes, vendes dejen forsigtigt ud på en bageplade.
  7. Sæt brødet i ovnen i 45 minuter. Tjek om brødet er bagt ved at banke den lidt i bunden, når det lyder huld er brødet bagt. Læg det varme bagte brød på en rist for afkøling.
Print

kilde: all you knead is bread

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...