Rissuppe med svampe og ærter

Rissuppe med svampe og ærter

By 31 August 2013

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 50 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Bland brune og vilde ris sammen. Skyl risene. Kom risene og vand i en gryde. Bring ca 4dl vandet i kog. Lad det simre under låg i ca. ½ time.
  2. Skær porre i tynde skiver.
  3. Skær svampe i mindre stykker.
  4. Skyl ærterne i en si.
  5. Kom porre, svampe, ingefær, bouillon, peber, de kogte ris og ca. 1 liter vand i en gryde. Bring det i kog. Lad det simre i ca. 10 minutter. Tilsæt ærterne. Bring det i kog igen. Flyt gryden væk fra komfuret. Smag til med salt.
Print

kilde: vegetar bladet

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...