Grillet asparges med melon salat

Grillet asparges med melon salat

By 25 August 2013

  • Prep Time : 12 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4-6

Ingredients

Instructions

  1. Læg pinjekernerne på en bageplade og bag dem i ovnen på 175 grader i 8-12 min. indtil de er let gyldne. Køl der derefter af.
  2. Beklæd en bageplade med pergament papir. Læg prosciutto i et enkelt lag på den forberedte bageplade. Bages i 12 til 14 minutter, indtil sprøde. Dræn på papirservietter. Hak prosciutto i 1 cm stykker.
  3. Opvarm en grillpande over medium-høj varme. I en mellemstor skål, vendes asparges med 2 tsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Steg på grillpanden i 2 - 3 minutter på hver side indtil de får en sprød overflade.
  4. I en mellemstor skål, røres citronsaft og 2 spsk olivenolie sammen, og samges til med salt og peber. Tilsæt melon og mozzarella ost og bland det godt.
  5. Læg asparges på et serveringsfad. Med en hulske, arrangeres melon og feta ost ovem på ​​aspargesene. Fordel den resterende vinaigrette over.
  6. Drys prosciutto og pinjekerner på toppen og server.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...