Luftig grovbrød med kerner

Luftig grovbrød med kerner

By 25 August 2013

Dette brød smager fantastisk, det er nemt at lave og man kan selv variere det på mange måder. F.eks. kan man tilsætte forskellige kerner (fx græskarkerner), revet gulerod eller oliven.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 1
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Dejen skal ikke æltes, men skal have en konsistens så den stadig kan røres rundt med en ske.
    Lad dejen hæve i 1 time.
  2. Hæld dejen på en bageplade og lad den hæve yderligere 1/2 time. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Drys evt. brødet med salt, timian, basilikum eller solsikkekerner.
  4. Brødet bages i forvarmet ovn i 30-35 min.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...