Couscous-fyldte perberfrugter med basilikum sauce

Couscous-fyldte perberfrugter med basilikum sauce

By 25 August 2013

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Sæt en rist midt i ovnen og forvarm til 200 grader.

Fyld:

  1. I en mellemstor gryde, bringes kylling bouillon og spidskommen i kog over medium-høj varme. Tag gryden fra varmen og rør i couscous. Dæk gryden med låg  indtil couscous'en har absorberet al væsken, ca 5 til 6 minutter. Hæld couscous i en stor skål og tilsæt kikærter, korender, spinat, feta og 1/4 kop olivenolie. Krydr med salt og peber. Rør ingredienser sammen, og smag eventuelt til yderligere salt og peber.
  2. Skær toppen of peberfrugterne og fjern alle indmaden. Hvis det er nødvendigt, skæres en meget tynd skive fra bunden for at hjælpe peberfrugten stå op.
  3. Fyld peberfrugter med fyldet og drys en smule olivenolie på toppen. Sæt peberfrugterne i et 20cm firkantet ovnfast fad. Fyld fadet med ca 2 cm varmt vand og bag retten i ovnen, indtil fyldet er gylden og peberfrugter kogt igennem, ca 55-60 minutter.

Note: Hvis fyldet begynder at brune for hurtigt, dække fadet med folie.

Sauce:

  1. I en blender, tilsæt basilikum, creme fraiche, olivenolie, vand, hvidløg, citronsaft, sukker, salt og peber. Blend indtil saucen er klat. Smag til med salt og peber.

Tag peberfrugter fra ovnen og arrangere på et serveringsfad, server med basilikum saucen.

Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...