Mac & Cheese med gulerod

Mac & Cheese med gulerod

By 24 August 2013

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 6
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

  1.  Forvarm ovnen til 205° og sæt risten i den øverste tredjedel af ovnen. Smør et 20cm firkantetindfastfad.
  2. Riv guleroderne groft på et rivejern.
  3. Riv cheddar osten på et rivejern.
  4. Kog makaroni ifølge pakke instruktion i en stor gryde med saltet kogende vand, tilsæt gulerod 3 minutter før pastaen er færdig, dræn godt.
  5. Mens pastaen er varm, tilsættes smør og 6 dl cheddar (hold 7 dl tilbage til senere). I en skål, piskes creme fraiche, mælk, æg, salt, sennep pulver og peber godt sammen. Vend blandingen i pastaen.
  6. Hæld blandingen i det indfaste fad. Drys de resterende cheddar og parmesan over toppen. Bages indtil retten er fast at røre ved og gyldenbrun, ca 30 minutter.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...