Risbudding med vanille

Risbudding med vanille

By 24 August 2013

Denne cremede budding er lækre at serveret både varm eller kold.

Du kan eventuelt tilføje en kanelstang, mens risene koger, eller servere den færdige budding med et drys af rosiner og lidt friskrevet muskatnød på toppen.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 6-8
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Bring vand, ris og salt til at simre i en stor tykbundet gryde over medium-høj varme. Reducer varmen til lav, læg låg på.
  2. Simre indtil vandet er absorberet, ca 10 minutter. Tilføj mælk, fløde og sukker. Skrab i frøerne fra vanillestang, og tilsæt både frø og vanillestangen.
  3. Øg varmen til medium, kok afdækket indtil risene er møre og blandingen tykner til en blød og cremet konsistens, under jævnlig omrøring, ca 35 minutter.
  4. Fjern buddingen fra varmen og kassere vanillestang.
  5. Fordel budding ligeligt mellem små skåle. Serveres varme eller dæk skålene med plastfolie trykket ned direkte på overfladen af ​​hver budding og afkøl grundigt.

Pudding kan laves 2 dage i forvejen og opbevares i køleskab.

Print

 

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...