Vindruer med valnødde og blåskimmelost

Vindruer med valnødde og blåskimmelost

By 24 August 2013

  • Prep Time : 12 minutes
  • Cook Time : 2h 30 min
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Læg valnødderne på en bageplade i et enkelt lag og bag dem i ovnen ved 175 grader i 6-8 min, indtil de er let risterede. Lad dem køle af, og hak dem derefter fint.
  2. Beklæd en stor tallerken med bageparpir og sæt den til side.
  3. Blend flødeost, blåskimmelost og piskefløde i en food processor indtil det er en blød creme. Hæld oste-cremen i en skål, og bland vindruerne i.
  4. I en anden skål blandes de hakkede valnødder, sukker og persille.
  5. Med en gaffel tages vindruerne en ad gangen, og dyppes i valnødde blandingen hvor de forsigtigt rulles rundt. Men rene hænder presses valnødde blandingen forsigtigt fast i vindruen, hvorefter druen lægges på den bagepapir dækkede tallerken.
  6. Sæt druerne i køleskab i 2-3 timer og server dem afkølede.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...