Ratatouille majsmelstærte

Ratatouille majsmelstærte

By 24 August 2013

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 1h 05 min
  • Yield : 8

Ingredients

Instructions

Tærte:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Bland majsmel, fuldkornsmel og salt i en food processor, benyt pulse program for at blande ingredienserne. Tilføj smør og olie, og pulse ca 20 gange, indtil blandingen ligner perlegrus. Tilføj vand og pulse indtil blanding ligner en løs dej.
  3. Hæld dejen i 23 cm tærteform (med løs bund), og pres dejen i bunden af formen og ca 1 cm op ad kanten.
  4. Pres aluminums folie ned over dejen i formen ud fyld med ukogte ris eller "pie weights".
  5. Placer tærte formen på en bageplade og bag i 10 min. Tag tærten ud af ovnen og fjern ris og folie.
  6. Sæt atter tærten i ovnen og bag den videre i 5 min, eller indtil den ikke længere er skindende og våd. Tag ud of ovnen er lad den køle af.

Fyld:

  1. Øg ovntemporaturen til 205 grader.
  2. Varm 1 spsk af olien i en non-stick pande over mellem varme. Saute skalotteløg indtil de er bløde, ca 5-6 min.
  3. Spray 2 bageblader med cooking spray. Arranger Aubergine, zucchini og tomat skiverne på bageplanerne i et enkelt lag, og drys med den resterende olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag så grøntsagerne i ovnen indtil de er bløde, men ikke brune, omkring 15 minutter. Tag grøntsagerne ud af ovnen og lad dem afkøle.
  4. Reduser ovnvarmen til 175 grader.
  5. Placér aubergine skiverne i 2 lag i bunden af ​​tærte, og dæk med 1/3 af mozzarella osten og 1/3 af basilikum bladene. Læg nu et lag med Aubergine, så skalotteløg, og 1/3 af mozzarella og samt basilikum. Læg et lag med tomaterne, og slut med resten af ​​mozzarella osten og parmesanost.
  6. Bages i 25-30 minutter, eller indtil osten er smeltet. Fjern fra ovnen, lad tærten afkøle i 5 minutter, udskæres i 8 skiver. Serveres varm.
Print
Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...