Braisert kål med bacon og løg

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Steg bacon i en stor gryde inden den er sprød, ca 6-8 minutter.
  2. Læg bacon på en talerken belagt med køkkenrulle og sæt til side - når den er kold brækkes den i mindre stykker.
  3. Rør 0,6 dl af bouillon sammen med bacon fedtet i gryden og lad den simre, mens der røres rundt, for at få bacon resterne i gryden rørt med.
  4. Tilføj hviskål og løg. Smag til med salt og peber. Lad det småkoge ved middel varme i 5 minutter.
  5. Tilføj det resterende bouillon, dæk til med løg og kog videre i 8 minutter.
  6. Reduser varmen til lav lad det småkoge til hvidkålen er mør, ca 15-20 minutter.
Print

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...