Instructions
redskaber: 23cm non-stick pande med låg
- Forvarm ovnen til 180 grader (160 grader i varmluft ovn). Hæld lidt olie på panden og varm op til middelvarme.
- Skræl den søde kartoffel skær den i 5mm skiver. Steg de sødekartofler i olien i ca 8 minutter, rør af og til.
- Mens kartoflerne koger renses for skæres squash, forårsløg og champignon i tynde skiver. Riv hvidløg på en fint rivejern. Halvér peberfrugten, rens og sker den i strimler. Hæld væsten fra jalapenõs og tør dem i lidt køkkenrulle, og sæt lidt lidt til side.
- Når kartoflerne er bløde tilsættes den klargjorte grønsager, og sautéres i 4-5 minutter, indtil de begynder at blive bløde.
- Imens, slå æggene ud i en skål, pisk dem sammen og kryder med salt og peber (der er behov for meget kryderi). Når grønsagerne er klar, tilsættes æggene jævnt i panden, og drysses med majskorn. Skru ned for varmen lidt lav, læg et låg på panden og lad det koge i ca 8 minutter.
- Når tortilla'en er næsten bagt, tændes grillen i ovnen på mellem varme.Når æggene er bagt i kanten mens stadigt lidt våd i midten, tages panden fra varmen og låget tages af.
- Sæt panden i ovnen og bag i 3-4 minutter.
Servering:
- Mens tortillaen bliver færdig i ovnen, hældes salat bladene i en skål, drys med lidt oliven olie og balsamic edike.
- Når æggene er akurat faste, tages panden ud a ovnen og tortillaen fjernes forsigtigt med en spatel. Pyntes med lidt dil og basilikum blade over, og serveres med salaten
Print