Verdens bedste koldhævede pizzadej

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  1. Rør gæret ud i vandet. Tilsæt salt, sukker og olivenolie. Tilsæt derefter melet lidt af gangen. Ælt dejen godt, den skal stadig være lidt klistret. Læg dejen i en skål, evt. smurt med lidt olivenolie, dæk dejen til, og sæt den i køleskabet i et døgn. Et par timer inden du skal bruge dejen tager du den ud af køleskabet og stiller den på køkkenbordet.
  2. Når du skal bage pizzaen skal din ovn være rygende varm. Pizzaen bliver bedst på en pizzasten som skal være forvarmet i ovnen ca 30 min.
  3. Rul dejen ud, det er nemmere at lave flere små end en stor. Læg fyldet på og bag indtil kanterne af pizzaen har fået lidt farve, ca 10 minutter.
Print

kilde: amore per cibo

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...