Paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser

Paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser

By 8 July 2014

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Klip bacon i tern og svits sammen med løg, paprika og gulerodstern i en gryde. Tilsæt flåede tomater, champignon (incl. væde) til løg/baconbladingen.
  2. Afpuds imens mørbraden og skær i passende styker - steg for sig på en pande. Krydr godt på begge sider. Læg mørbraden ned i gryden efter stegningen.
  3. Svits pølser og peberfrugt på panden og tilsæt pølseblandingen til paprikagryden. Kog panden af bagefter med mælken. Tilsæt nu også mælkeblandingen til gryden.
  4. Tilsæt fløde og evt. flødeost. 
  5. Retten jævnes og smages til med salt og peber og simrer færdig 15-20 minutter. 

 

Serveres med ris, kartoffelmos eller pasta.

 

tip: til flødeost kan benyttes eks. natural, pikant, hvidløg, osv.

Print

kilde: nogetiovnen.dk (modifiseret en smule)

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *