Pasta med basilikum cream sauce

- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 4
- Allergens : Hvede
Ingredients
- Kylling
- Kyllingebryst - 250 g
- Vand
- Salt
- Ingredienser
- Spaghetti - 450 g
- Smør - 2 spsk
- Hvedemel - 2 spsk
- Hvidvin - 1,5 dl (vinen skal være tør)
- Hønsebouillon - 1,8 dl
- Sort peber
- Salt
- Prosciutto - 115 g, skåret i tynde strimler, Julienne
- Ærter - 2,35 dl, frostne
- Citron - 1
- Basilikum pesto - 0,6 dl
- Pynt
- Mynte - 1 håndfuld frisk
- Fladbladet persille - 1 håndfuld frisk
- Balisikum - 1 håndfuld frisk
Instructions
- Bring vandet i kog i en lille gryde. Kog kyllingebryst i 10-12min til det er mørt. Lad det køle en skule af så det er til at håndtere. Skær så kyllingen i tynde strimler (Julienne 3x3mm bredde, 3-5cm lange)
- I en stor gryde koges pasta efter anvisning på pakken i let saltet vand.
- Smelt smøret i en stor stegepande ved mellem varmen. Tilføj melet og bagaf en roux i ca 1 min. Tilføj vin og kog yderligere i 1 min. Tilføj bouillon og smag til med salt og peber. Kog videre i et par minutter til saucen begynder at tykne.
- Riv ca 2 tsk citronskal af citronen.
- Rør i kyllingenden, prosciutto, ærter, citronskald og pesto. Varm godt igennem.
- Hak kryderurterne
- Rør den afdryppede pasta i saucen og servér pyntet med urterne.
kilde: Rachel Ray’s Big Orange Book