Pasta med basilikum cream sauce

Pasta med basilikum cream sauce

By 25 January 2014

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Bring vandet i kog i en lille gryde. Kog kyllingebryst i 10-12min til det er mørt. Lad det køle en skule af så det er til at håndtere. Skær så kyllingen i tynde strimler (Julienne 3x3mm bredde, 3-5cm lange)
  2. I en stor gryde koges pasta efter anvisning på pakken i let saltet vand.
  3. Smelt smøret i en stor stegepande ved mellem varmen. Tilføj melet og bagaf en roux i ca 1 min. Tilføj vin og kog yderligere i 1 min. Tilføj bouillon og smag til med salt og peber. Kog videre i et par minutter til saucen begynder at tykne.
  4. Riv ca 2 tsk citronskal af citronen.
  5. Rør i kyllingenden, prosciutto, ærter, citronskald og pesto. Varm godt igennem.
  6. Hak kryderurterne
  7. Rør den afdryppede pasta i saucen og servér pyntet med urterne.
Print

kilde: Rachel Ray’s Big Orange Book

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...