James Price’s ungarske paprikagryde

James Price's ungarske paprikagryde

By 15 January 2014

  • Prep Time : 45 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4-6

Ingredients

Instructions

  1. Skær svinefileten i passende mundrette stykker. Skær bacon i fine strimler. Hak løg og hvidløg og skær de rensede røde pebre i helt tynde strimler.
  2. I en sauterpande brunes baconet i svinefedtet til det er gyldent, men ikke helt sprødt. Fisk det op og sæt det til side. Vend svinekødet i melet tilsat 1 spsk paprika samt salt og peber.
  3. Brun det i fedtet i sauterpanden og sæt det derefter til side. Kom evt. lidt mere fedt i panden og tilsæt derefter løg, hvidløg og rød peber. Sauter til grøntsagerne begynder at falde sammen. Drys resten af delikatessepaprikaen samt den røgede paprika over og lad det stege med i et par minutter under omrøring. (Pas på det - paprika brænder let på).
  4. Kom bacon og kød tilbage i panden og hæld fond på til det næsten dækker. Læg låg på og lad retten simre i 15-20 minutter.
  5. Kom creme fraiche i paprikagryden, lad den koge op og smag til med salt og peber.
Print

kilde: www.dr.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...