Let banankage

Altid rart med en bananopskrift til de overmodne bananer i frugtkurven.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 35 minutes
Ingredients
Instructions
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps.
- Bland mel og bagepulver.
- Rør mælk, bananmos og limesaft sammen.
- Vend skiftevis bananmos og melblandingen i æggesnapsen.
- Kom dejen i smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40min. Prøv med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den stå ca. 10 min. ved ovnens eftervarme. Vend den ud på en bagerist.
- Server kagen som den er - eller med vaniljekvark til.
Tip: Pynt evt. kagen med en super god mørk smeltet chokolade og lidt hakkede, ristede nødder.
Ønskes en mere fast og tør kage kan den bages i ca 50 min.
kilde: www.arla.dk