Let banankage

Let banankage

By 12 January 2014

Altid rart med en bananopskrift til de overmodne bananer i frugtkurven.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 35 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps.
  3. Bland mel og bagepulver.
  4. Rør mælk, bananmos og limesaft sammen.
  5. Vend skiftevis bananmos og melblandingen i æggesnapsen.
  6. Kom dejen i smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40min. Prøv med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den stå ca. 10 min. ved ovnens eftervarme. Vend den ud på en bagerist.
  7. Server kagen som den er - eller med vaniljekvark til.

Tip: Pynt evt. kagen med en super god mørk smeltet chokolade og lidt hakkede, ristede nødder.

Ønskes en mere fast og tør kage kan den bages i ca 50 min.

Print

kilde: www.arla.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...