Mexicansk gryderet med søde kartofler

Mexicansk gryderet med søde kartofler

By 7 September 2013

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 1h 20 min

Ingredients

Instructions

  1. Varm olivenolien op på en dyb sauterpande eller en gryde og svits chorizoen til dener gyldenbrun og begynder at afgive fedt.
  2. Tilsæt derefter kødet og brun det med. Tag kødet og chorizoen af panden og sæt den tilbage på lav-mediumblus. Svits hvidløg og løg i 3-4 min til de begynder at blive blanke, og kom kød og chorizo tilbage i gryden.
  3. Hæld krydderier, tomater, øl og oksebouillon på, og lad retten simre under låg i ca. 45 min til kødet er næsten mørt. Tilsæt derefter de søde kartofler og bønner og lad retten simre yderligere i 15-20 min uden låg.
  4. Vend kort spinaten på en pande og vend den forsigtigt i gryderetten.
  5. Servér med godt brød og evt. en klat creme fraiche.
Print

kilde: www.altfordamerne.dk

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...