

- Yield: 4
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Bagt pasta med broccoli og bacon
Lækker og nem opskrift på bagt pasta. En god pastaret i ovn, der blandt andet laves med bacon og broccoli, og bages med en fløde- og æggemassse.
Ingredients
- Pasta - 300 g (skruer eller penne)
- Broccoli - ½
- Bacon - 150 g, i tern
- Rødløg - 1
- Hvidløg - 3 fed
- Spinat - 2 håndfulde
- Basilikum - 1 lille potte
- Fløde - 300 g
- Æg - 2
- Vand - 2 dl kogende
- Paprika - 1 tsk
- Rasp - en smule
- Salt
- Peber
Instructions
- Pasta koges al dente (med lidt bid) i letsaltet vand. Husk at pastaen skal en tur i ovnen efterfølgende, og derfor skal den ikke koges helt mør.
- Broccoli skæres i mindre buketter og koges med et minut sammen med pastaen.
- Hæld vandet fra – men husk at gemme 200 gram af det.
- Bacontern steges næsten sprøde på en pande. Rødløg og hvidløgsfed hakkes fint og steges med et minut. Kom også et par håndfulde frisk spinat ved og og lad spinaten falde sammen.
- Tag panden af varmen, pluk bladene af en potte basilikum og kom dem ved.
- Vej fløde af med kogevand og pisk et par æg i blandingen sammen med paprika, salt og peber.
- Find en bradepande på cirka 18 gange 24 centimeter frem, og fordel pasta og broccoli i den. Kom også indholdet fra panden i.
- Vend det forsigtigt rundt, og krydr med lidt salt og peber.
- Hæld fløde- og æggemassen ud over pastaretten, og drys med lidt rasp.
- Bagt pasta skal have cirka 25 minutter ved 200 grader varmluft. Er den ikke helt nok, kan du give den et par minutter mere.
kilde: madensverden.dk