
Kartoffelpande med kylling og spinat
En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.
Opskriften på kartoffelpande med kylling og spinat er beregnet som hovedret til fire personer.
Ingredients
- Kyllingbryst - 450 g
- Skalotteløg - 1 stort
- Hvidløg - 3 fed
- Kartofler - 500 g, små
- Paprika - 2 tsk
- Oregano - 1 tsk, tørret
- Basilikum - 1 tsk, tørret
- Tomater - 150 g, små
- Vand - 2 dl
- Bouillon (terning) - 1
- Spinat - 200 g
- Madlavningsfløde - 2 dl
- Salt
- Friskkværnet peber
- Persille - 1 lille potte
Instructions
- Kyllingekødet skæres ud i mindre tern og brunes i lidt smør i en stor sauterpande.
- Når kyllingestykkerne er brunet af, tilsættes hakket skalotteløg og hvidløg. som sauteres med et minuts tid. Tag det op i en lille skål.
- De små kartofler vaskes og deles i kvarte, som kommes på panden, hvor de steges et par minutter. Rør rundt undervejs.
- Tilsæt så paprika, oregano, basilikum, halverede små tomater, vand og en bouillonterning.
- Kom også spinat ved og lad spinaten falde sammen. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del i frisk tilstand.
- Kom så madlavningsfløde ved sammen det brunede kyllingekød, løg og hvidløg, og læg låg på panden.
- Lad din kartoffelpande simre i cirka 20 minutter, og mærk om kartoflerne er møre.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend friskhakket persille i.
Den færdige kartoffelpande serveres med en god salat og madbrød til.
kilde: madensverden.dk