Olivenolie boller

Olivenolie boller

By 27 December 2014

  • Prep Time : 4h 00 min
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 12
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Opløs gæren i vandet, tilføj derefter de resterende ingredienser og blad dem godt sammen. Tip dejen ud på en køkkenbordet og ælt den godt i 10 minutter (kan fint æltes i en køkkenmaskine).
  2. Læg den æltede dig tilbage i skålen, og lad den hæve i 1-2 timer, til den har dobbelt størrelse.
  3. Tag dejen op af skålen og læg den på en umelet bordplade. Del dejen i 7-9 stykker og form dem til boller, som ligges på en bageplade med ca 1 cm mellemrum i en cirkel. Dæk til med viskerstykke og lad bolerne hvile i 1,5 time.
  4. Forvarm ovnen til 200 grader
  5. Pensel bollerne med olivenolie, og drys let med salt. Bages i 30 minutter.
  6. Læg det varme bagte brød på en rist for afkøling.
Print

kilde: all you knead is bread

Olivenolie Boller Hævning

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...