Smokey hotpot
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 40 minutes
Ingredients
- Oliven olie - 2 spsk
- Løg - 1 stort, hakket
- Hvidløg - 2 fed, hakket
- Røget paprika - 2 tsk
- Bladseleri - 1 stilk, hakket
- Gulerod - 1, hakket
- Kartofler - 2 stk, skåret i 2cm stykker
- Rød peberfrugt - 1 stk, hakket
- Grønsagsbouillon - ½ L
- Lima bønner - 100 g på dåse, skyllet (også kaldet Butter beans)
- Salt
- Peber - friskrevet
- Serveres med
- Brød - med sprød skorpe
Instructions
- Varm olien i en tykbundet gryde ved mellem varme. Tilføj løg og lad det stege i 4-5 minutter. Tilføj hvidløg og paprika og lad det stege videre i 2 minutter.
- Tilføj seleri, gulerod, kartofler og peberfrugt og steg videre i 2 minutter mens det konstant røres så grøntsagerne vædes i olien.
- Tilføj bouillon vandet og bønnerne og brigt det i kog. Reducér varmen og løg del-vist låg på gryden. Lad det simrer i 40 minutter (til grøntsagerne er møre), mens der af og til røres i gryden.
- Smag til med salt og friskrevet peber. Servér med brød.
kilde: easy one-pot: frugal recipes for busy cooks