Hot Spaghetti Frittata

Hot Spaghetti Frittata

By 18 January 2014

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Kog spaghetti og lad den køle helt af (kan istedet benytte kold rest af spaghetti fra dagen før)
  2. Varm 1 spsk olie i en lille gryde, og tilføj løg og sauté i ca 5 min indtil løgnene er bløde. Tilføj hvidløg, tomater og chilli og kog videre i 3-4 min. Fjern fra varmen, tilføj spaghettien og bland godt.
  3. Pisk let æg i en stor skål. Tilføj spaghetti blandingen, og bland godt sammen.
  4. Tænd ovnen på grill program
  5. Varm 2 spsk olie i en stegepande (ca 24-cm diamater), tilføj spaghetti and æg blandingen, og steg ved lav varme i ca 10-12 min, indtil gylden brun på undersiden, men knapt størknet for oven.
  6. Strø osten på frittata'en, og sæt den ind under grillen i 30-60 sekunder, til osten er smeltet og frittata'en færdigbagt på toppen.
  7. Lad den køle af i ca 5 min. Flyt den forsigt over på et serveringsfad, kom rucola salatbladene på toppen, og stænk med lidt balsamic.
Print

kilde: easy vegetarian one-pot

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...