Hot Spaghetti Frittata

- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4
- Allergens : Æg
Ingredients
- Spaghetti - 140 g (eller 325g kold kogt spaghetti rest)
- -
- Extra Virgin Olivenolie - 3 spsk
- Løg - 1 stk
- Hvidløg - 1 fed, mast
- Plumme tomater - 3 stk, hakkede
- Rød chilli - 1, uden frø og hakket fint
- Tomat puré - 2 spsk
- Hvidvin - 1,5 dl (kan erstattes med vand)
- Æg - 6 stk
- Parmesanost - 2 spsk, frisk revet
- -
- Rucola salat - 1 lille håndfuld
- Balsamic vinear - 2 spsk
- Havsalt
- Peber - frisk revet
Instructions
- Kog spaghetti og lad den køle helt af (kan istedet benytte kold rest af spaghetti fra dagen før)
- Varm 1 spsk olie i en lille gryde, og tilføj løg og sauté i ca 5 min indtil løgnene er bløde. Tilføj hvidløg, tomater og chilli og kog videre i 3-4 min. Fjern fra varmen, tilføj spaghettien og bland godt.
- Pisk let æg i en stor skål. Tilføj spaghetti blandingen, og bland godt sammen.
- Tænd ovnen på grill program
- Varm 2 spsk olie i en stegepande (ca 24-cm diamater), tilføj spaghetti and æg blandingen, og steg ved lav varme i ca 10-12 min, indtil gylden brun på undersiden, men knapt størknet for oven.
- Strø osten på frittata'en, og sæt den ind under grillen i 30-60 sekunder, til osten er smeltet og frittata'en færdigbagt på toppen.
- Lad den køle af i ca 5 min. Flyt den forsigt over på et serveringsfad, kom rucola salatbladene på toppen, og stænk med lidt balsamic.
kilde: easy vegetarian one-pot