- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 8h 20 min
Dehydrering af peberfrugt i dehydrator
Ingredients
Instructions
- De rensede peberfrugter skylles grundigt og skæres i strimler – jo tyndere, jo kortere tørretid.
- Strimlerne fordeles på dehydratorens bakke. De skrumper meget ind, så man kan godt lægge dem meget tæt, men helst kun i et lag.
- Tør peberet i dehydratoren ved 55-60 grader i 4-8 timer. Strimlerne er færdige, når alle dele er helt seje – intet må være blødt og fugtigt.
- Pak de tørrede peberfrugter i tætsluttende glas, og stil den på køkkenbordet et lunt sted.
- Hold øje med, om der dannes kondens på indersiden af glasset. I så fald er der stadig fugt i, og så skal de en tur i dehydratoren igen. Dannes der ikke kondens, kan de pakkes væk.
- Opbevar pebrene tørt og helst køligt og ikke i direkte sollys. Så er de klar til at have med på tur.
Kilde: dds.dk