

Blomkålssnack
Ingredients
- Blomkål - 1 hoved, i små buketter (valnøddestørrelse)
- Olivenolie - 1-2 spsk
- Gærflager - 2 spsk (kan undlades, men giver en dejlig ostesmag)
- Pommesfrites krydderi - 1 tsk (eller andet krydderi)
Instructions
- Skyl blomkål og lav små buketter på størrelse med en valnød ( de krymper til under halv størrelse)
- Kom dem i en skål og tilsæt olivenolie
- Rør det godt sammen og tilsæt nu gærflager samt pommesfrites krydderi
- Rør det hele rundt, så krydderierne bliver godt fordelt
- Fordel nu blomkålsbuketterne på 4 plader i din dehydrator. Hvis du har en dehydrator med 9 plader, kan du med fordel lave dobbelt portion
- Blomkålsbuketterne skal tørre i dehydratoren i 10 – 12 timer ved 52 ° – så er de sprøde, men stadig lidt chewy. Hvis du ønsker dem helt tørre, skal de bare have et par timer mere.
kilde: https://ravfood.com/